HEALTHY VEGAN MAGIC

Hvem er vi?

Healthy Vegan Magic drives av Bojana og Sonja, som begge er utdannet helsepersonell. Det som begynte som en hobby hjemme på Bojanas kjøkken, har nå vokst til å bli en bedrift og arbeidsplass. Mengder av kjærlighet til faget og utallige timer med utforskning ved kjøkkenbenken for å finne frem til de aller beste veganske rettene, ligger bak. Bojana og Sonja ønsker å kunne bidra til en sunnere livsstil, og det gjør de ved å lage nydelig, hjemmelaget, plantebasert mat som tilfredsstiller de fleste ganer. 

Hva gjør vi og hvorfor gjør vi det?

Healthy Vegan Magic produserer sunn og smakfull hjemmelaget mat basert på planter. I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av nydelige, veganske kaker, deilige smoothies, friske salater og næringsrike raw-supper. Vi ønsker å bidra til til en bedre framtid for planeten vår og alle vesener som bor her på jorda. Ved å inspirere så mange som mulig til å velge sunn, plantebasert mat kommer vi et steg nærmere drømmen vår!

Våre verdier

Vi mener at maten du spiser både bør gi deg en fantastisk smaksopplevelse og samtidig gi næring til kropp og sjel. Råvarene vi benytter er nøye utvalgt og av høyeste kvalitet. Alt er vegansk, glutenfritt og uten raffinert sukker. Så langt det er mulig velger vi økologisk, og for øyeblikket har vi opptil 80–90 % økologisk innhold i våre produkter.

Åpningstider:
Hverdager: 08.00 – 20.00
Lørdag: 12.00 – 18.00
Søndag: 12.00 – 18.00

Kontakt oss :
Epost: office@healthyveganmagic.com

http://www.healthyveganmagic.com

Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram