HOS ALMA i hjertet av Harbitz Torg

Samtidig som stadig flere vender tilbake til Harbitz Torg, er det mange som får øyene opp for et helt nytt utested. Nabolagsrestauranten Hos Alma åpnet dørene i 2020 og har kun hatt åpent i visse perioder av pandemien. Nå er det mange som har oppdaget det nye samlingspunktet og vi møtes av et yrende liv bak de store inngangsdørene som vender ut mot Harbitzalléen.

Vi blir ønsket velkommen av restaurantsjef Eldar Hosteland som forteller oss litt om konseptet bak torgets nyeste matopplevelse.

«Tanken bak Hos Alma er at man skal oppleve det på samme måte som når man kommer hjem til noen. Litt som i en familie. Et sted der du kan senke skuldrene med gode samtaler i et varmt og sosialt miljø. Vi skal være et naturlig samlingspunkt for de som bor og jobber her på Skøyen, og samtidig en levende destinasjon som trekker flere til vårt flotte nabolag». 

«Matkonsept og meny er utviklet av vår Food & Beverage Manager Axel Andersson og Kjøkkensjef Patrick Paulsen» forteller Site Manager Pia Harju, og fortsetter «Vi ønsker å holde menyen liten og dynamisk. Dette gjør det mulig å holde høy og jevn kvalitet samt skifte og legge til retter på dagens utvalg. Med mange stamgjester er det viktig å ha en levende meny med retter som har fokus på sesong og variasjon. Fagsterke kokker som brenner for gode råvarer er nøkkelordet for suksess»

Menyen endres utifra sesong og tilgang på gode råvarer. For julesesongen kan vi friste med and, ribbe, blåskjell, dill og akevitt- gravet laks med mere, og et variert utvalg akevitt og kule cocktails som hører julen til.

Servicefilosofien Hos Alma er å gi sine gjester den beste opplevelsen innen mat og drikke! Hos Alma er alle velkommen.

Åpningstider:

Mandag-onsdag: 11:00-21:00
Torsdag-fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: stengt

Kontakt oss:

Telefon: 453 75 486
Epost: booking@hosalma.no

Besøk hjemmeside

Følg oss på facebook
Følg oss på Instagram