Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vårmarked hos Laboratoriet

13. april kl: 12:00 - 17:00

13. april inviterer vi til marked hos oss. Det vil bli solgt keramikk, smykker, blomster, bøker og masse annet fint.

Disse står på markedet:

Soft studio:
Soft Studio er et slow fashion brand som fokuserer på håndlagde vesker, smykker og scrunchies til håret. Produktene blir laget av gjenbrukstekstiler og restematerialer for et bærekraftig alternativ. På markedet vil også postkort og prints av fotografier være tilgjengelige, som tar for seg tematikken rundt det å være kvinne.

Boksignering med Tinashe Williamson:
Tinashe Williamson har boksignering av boksen sin “Håndbok for unge antirasister”. Dette er en uunnværlig bok for barn fra 9 år og oppover, og den vil fungere like godt hjemme som i undervisningssammenheng.

HippieMe Jeweley:
HippieMe Jeweley er et moderne smykkemerke med et bohemisk preg. Smykkene designes av Vilde Kylland Hauge i Oslo. Dette er smykker av høy kvalitet som du kan ha i mange år. De er dobbelt gullbelagt med 18 karat gull og vil ikke miste gullet ved dusj og bad.

Candle Emporium Extravaganza:
Candle Emporium Extravaganza selger påfyllbare lys laget av førsteklasses soyavoks, trelunter og lokk fra bærekraftige kilder, med forskjellige dufter.

ByBi:
ByBi er Oslos urbane birøkterlag, som er en miljøorganisasjon med fokus på biologisk mangfold, og samtidig en småskala honningprodusent som produserer stedsegne honninger fra flere bydeler i Oslo.

Liv Keramikk:
Liv Joelle er hobbykeramiker, og lager bruksgjenstander i både porselen og steingods. Liv liker å holde designet enkelt, hun dras mot rene linjer, naturlige former og enkel glasur for å fremhever de naturlige egenskapene i leira.

Harry fotografi:
Harry er en profesjonell fotograf og visuell kunstner, og har fotografert i flere av verdens kontinenter. Han har vunnet en rekke priser og deltatt i varierte prosjekter og dokumentarer.

Ylva Greni:
Ylva Greni er billedkunstner og designer fra Oslo. Hun tar med seg et utvalg publikasjoner og trykk av kvinnefigurer som speiler seg i hverandre.

Be The One:
Be The One er et særegent smykkemerke, som er nøye designet og håndlaget med stor lidenskap av Paulina. Smykkene er unike og er hovedsakelig laget av messing og sølv.

Juggel:
På et spektrum mellom Pollypocket og fjæra finner du inspirasjonen til Juggel. Et Oslobasert smykkemerke som designes og lages av Johanne Furuseth. Illustrert for hånd og tilvirket på laserkutter. Herlig glorete, med kun edle metaller og ferskvannsperler.

Detaljer

Dato:
13. april
Tid
12:00 - 17:00