17.MAI GUIDE

Da var det endelig 17.Mai igjen. Selveste nasjonal dagen vår. Vi har samlet en liten guide til deg med tips fra Harbitz Torg.

Harbitz Blomster

Hos Harbitz Blomster får du garantert de vakreste bukettene til den store dagen, enten om du går for det klassiske eller noe mer unikt. Blomsterbutikken har også vakre lys, servietter og diverse vertinnegaver. Samt vakker dekorasjoner til å pynte bordet.

LOKAL HARBITZ

Lokal kan du få tak i gourmet og det lille ekstra til nasjonaldagen. Alt fra ferskvarer, surdeigsbakst, delikatesser og lokalmat. Grunntanken bak LOKAL er å fremme bærekraftig produksjon og forbruk av mat. Derfor er varene som tilbys hos LOKAL, i størst mulig grad kortreiste, ferske og økologiske.

COOP MEGA HARBITZ TORG

Matbutikken ferier med å ha tilbud på blant annet is, kake-mixer og bær. Med andre ord det du absolutt ikke må glemme for en vellykket dag. Utvalget til Coop Mega Harbitz av ferskvarer, bakst og matvarer generelt enormt. Du får også hjelp i ferskvaredisken om du har spørsmål. Samtidig får du tak i servietter, papp glass/tallerkener, stearinlys og grillelementer. Her finner du alt du trenger.

Ps. Ikke glem masse is

BLADE STUDIO

På frisørsalongen vår kan du ta med deg familien, eller komme selv å freshe opp sveisen. Enten det er klipp, stell eller frisyre. Du kan også få fikset neglene dine her av prisvinnende Arilda ( orsatt noen ledige timer).

Ønsker alle kjære naboer og venner en fantastisk 17.mai feiring. Vi sees!

Du vil kanskje også lese