Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

LIVE med TOMMY KRISTIANSEN

1. april 2022 kl: 16:00 - 19:00

Her kan du komme når det passer deg, få en intimkonsert med Tommy, nyte musikken samtidig med noe godt i glasset, noe lite ved siden eller et større måltid – titte innom eller være hos oss hele kvelden!
Ta med kollegaer eller vennegjengen og start helgen med oss, vi sørger for fredagsstemning – for å sikre deg plass book bord på www.hosalma.no

– Om Tommy Kristiansen –
Tommy Kristiansen er gitarist, låtskriver og artist.
Han har turnert fra tidlig ungdomsalder verden rundt på de største scenen med Norges største artsiter.
Artister som Magnet, Jim Stârk, Madcon, Beady Belle, Marit Larsen, Kurt Nilsen, Fay Wildhagen, Maria Mena, Thom Hell, Jamie Cullum, Sigrid Alan Walker med flere har gjort Tommy til en ettertraktet musiker både for plateinnspillinger og live.
Han har likevel funnet tid til å jobbe med sitt solo-prosjekt, og ga i 2016 sitt debutalbum «Devided». I 2019 fortsatte han singelløpet og flere låter står for tur.

Tommy Kristiansen som singer/songwriter gir publikum et musikalsk innblikk i hans liv, som låtskriver er han ærlig og billedlig. Hans unike gitarspill er kronen på verket i alt han gjør, og live vil han ta dere på en reise av egne låter, men kanskje noen innslag fra kjente, gamle klassikere.

Med Tommy Kristiansen på scenen vil dere virkelig få nyte gitar som hovedinstrument.

LINKER:
https://www.instagram.com/tkristiansen/
https://open.spotify.com/artist/1UIm3a793PI1VQmBU1nRUU…
Visa mindre

Detaljer

Dato:
1. april 2022
Tid
16:00 - 19:00