De neste 2 ukene på Harbitz Torg

Også vi på Harbitz Torg må gjøre noen endringer for de neste to ukene. Vi skal fortsatt sørge for at det er både trygt og hyggelig å handle i våre butikker. Noen holder åpent som normalt, mens andre er tilgjengelig via hjemlevering og kontaktløs henting.

Blade frisør, Nemus, Oslo Hodepinesenter, Apotek 1 og Coop Mega holder åpent som normalt.

Harbitz Blomster setter buketter med pris og vippsnummer utenfor slik at du enkelt kan betjene deg selv. Du kan også bestille på mobil: 48 23 14 28 eller sende en e-post: butikk@harbitzblomster.no og enkelt hente selv utenfor butikken eller velge hjemlevering.

Lokal Harbitz Torg har stengt for servering men holder åpent i butikken og har en spennende og smaksrik take-away meny. Velg mellom smørbrød med skagenrøre, asiatisk salat med confitert and, bakt skrei eller kanskje pulled beef burger med deilig tilbehør.

Healthy Vegan Magic fortsetter å lage sunne wraps og salater, smoothies og kaker som kan hentes hos Bojana. Start dagen med en sunn smoothie eller kos deg med en wrap til lunsj. Alt er plantebasert, glutenfritt og uten raffinert sukker eller tilsetningsstoffer. Bestill på mobil: 47 99 11 95 eller på e-post: office@healthyveganmagic.com

R. Bergersen Sikkerhet & Design er tilgjengelig på telefon: 22 04 07 57 og e-post: nils@sogd.no. Ta kontakt og de leverer din bestilling på utsiden av sine lokaler. I mars har de 30% rabatt på alle baderomsmøbler. Se alle tilbudene i nettbutikken her.

Stokke Butikk på torget tilbyr gratis hjemlevering og kontaktløs henting i butikk. Både leker, utstyr til barn og baby samt smykker fra flere designere. De er tilgjengelig på mobil: 971 56665 og hei@stokkebutikk.no

Takk for at du benytter hele butikkens åpningstid, alltid bruker munnbind og holder god avstand til andre. Vi har, som alltid, fokus på renhold og du finner hånddesinfeksjon ved inn- og utganger.

Du vil kanskje også lese