Den beste julematen

DE BESTE TIPSENE FRA VÅRE MATSPESIALISTER

Trenger du tips og inspirasjon til julefesten? I ferskvaredisken til Coop Mega på Harbitz Torg får du god hjelp fra våre dyktige matspesialister. Her finner du et godt utvalg av både ribbe, pinnekjøtt, rakfisk og vår hjemmelagde roastbeef, og ikke minst en bugnende sjømatdisk til den store nyttårsfesten.

“Vi damper pinnekjøttet og
steker ribben for deg på bestilling.”

Vi langsteker ribben over natten for å beholde saftigheten og samtidig få den sprøeste svoren, forteller Christoffer Wiken på Coop Mega Harbitz Torg. Butikken har fylt opp hyllene med alle julens tradisjonsrike varer.

Dersom du ønsker å bestille hjemmelagde medisterkaker til jule- festen, få ribben ferdig stekt til selskapet eller levert pinnekjøttet ferdig utvannet, kanskje til og med ferdig dampet – så ordner butikken dette på bestilling. Til og med på selveste julaften.

Gode råvarer av høy kvalitet – Vi har fantastisk pinnekjøtt fra Rogaland, og lutefisk fra Brødrene Andreassen på Værøy. Vi har også flere leverandører av rakfisk som du får i alle varianter fra mild og snill til vellagret og vill.

Kom innom butikken for tilberedningstips og inspirasjon, så hjelper vi deg gjerne!

Du vil kanskje også lese