Festdag lørdag 5.mars


Feirer to-årsdag me
d festtilbud og gratis kake!

Vi lever for kundene våre! sier butikksjef Birgitte på Coop Mega Harbitz Torg. 
Lørdag 5. mars er det to år siden de åpnet dørene – bare en liten uke før resten av samfunnet stengte ned.
 

Siden den gang har butikken markert seg med utmerkelser for sin eksepsjonelle kundeservice og innbydende fersvaredisker, og kundene har strømmet til.
Dette skal feires med festdag på torget, aktiviteter i butikken gjennom hele dagen, og elleville tilbud. 
Fra klokken 11 hjelper Ullern Frivilligsentral til som vertskap, og butikken byr på gratis marsipankake og kaffe til alle kunder så langt det rekker. 

Megarabatter på lørdagskos
-Vi kjører på med 30% på alt i sjømatdisken, 50 kroner kiloen for smågodt og to-pakk med avokado til 10 kroner stk, forteller assisterende butikksjef Eivind Olsen.
Hel indrefilet til 300 kr kg er også et populært tilbud denne dagen. 
– Blir det godt vårvær så kommer vi også til å ta ut grillen i gata med pølser og hamburgere. 

Festdag for hele familen
Og det blir selvsagt noe gøy som skjer for barna. Både ansiktsmaler og ballongdyrkunstner tar turen til Harbitz Torg denne dagen.
Den blide gjengen frister også med popcornmaskin, lykkehjul og stor konkurranse: Hvem popper ballongen med gavekort inni? 

Torget feirer
Våre faste husmusikere i Bestum Stasorkester tar turen innom og lager feststemning på dagen, og resten av butikkene på torget lover også gode bursdagstilbud.
Også Apotek1 har bursdag denne dagen, og feirer to år på Harbitz Torg med å gi GRATIS hudanalyse og 40% rabatt på valgfritt ansiktsprodukt.

Hos R.Bergersen får du 20% rabatt på alle dørvridere, og lagersalg på utgående sortiment.

3 timer gratis parkering
Blade Studio har festpriser på utvalgte hårprodukter, og restauranten Hos Alma tilbyr Dagens fiskesuppe til familievennlig pris.

Blir været rufsete kan du trekke inn på LOKAL eller besøke Pop-up caféen inne i nabostuen som åpner for anledningen. Hos Harbitz Blomster feirer de våren med vakre tulipaner i bunt til kun kr 100,-.


Og selvsagt er det tre timers gratis parkering i P-huset gjennom hele dagen.

Velkommen til festdag på Harbitz Torg!

Du vil kanskje også lese