FRA RÅ NATUR TIL HARBITZ TORG

På Harbitz Torg har Stokke Butikk vært så heldige å få inn et begrenset parti med helt fantastiske saueskinn i nydelige farger – blant annet har de en del skinn i den svært sjeldne brune muflonfargen.

Skinnene er av ur-rasen norsk spælsau og dyrene har beitet fritt i den spektakulære naturen på Færøyene. Dette preger selvfølgelig raggen og kvaliteten og skinnene har en helt unik karakter.

I tillegg til hele skinn, har butikken også «sittelapper» i samme fantastiske kvalitet, men i mindre størrelse. Disse er velegnet som sitteunderlag på tur eller til å dekke kun stolsetet.

Saueskinn er svært holdbare, bare man gir dem litt kjærlighet og omtanke. De kan impregneres, men i bunn og grunn holder det å tørke av dem og henge dem opp til lufting for å bevare dem så og si til evig tid.

Kontakt oss på 971 56665 dersom du ønsker å se på eller kjøpe skinn eller andre varer i den perioden butikken er pålagt å holde stengt.

Vi leverer gjerne gratis hjem til deg, eller du kan handle via Vipps og gjøre en kontaktløs henting i butikken etter avtale.

Du vil kanskje også lese