Juleverksted 18.desember

Til deg som allerede har meldt deg på juleverkstedet vårt, her er litt info:

Juleverkstedet på Harbitz torg førstkommende lørdag har fått et par justeringer etter de nye retningslinjene som kom 13.desember. 

Vi har delt opp og endret juleverkstedet slik at alle skal få en trygg førjulstid. Derfor er det et par endringer. Vi ber dere derfor om å lese videre informasjon nøye slik at dere får med dere endringene: 

Svibel-verksted
Til alle som har meldt seg på å lage svibler: Vi lager små juleverksted-kits som kan plukkes opp på lørdag på Harbitz torg mellom 11-14 og bringes med hjem slik at dere kan lage glittersvibler hjemme. (Hentes på Nabostuen v/ Blade frisører)

Unike porselenskopper
Juleverkstedet gjennomføres i de 3 tidsbolkene dere allerede har meldt dere på. Møt opp til din påmeldte tid i Nabostuen på Harbitz Torg (inne v/Blade frisørene) og få en tildelt plass der du kan lage din kopp!

OBS!

– Pga antalssbegrensninger ønsker vi at kun èn voksen følger hvert barn.
– Voksne må bruke munnbind innendørs på juleverksted, eller når de henter juleverkstedkit. 
– Gi oss beskjed om du ikke kommer til Harbitz Torg på messenger.
– Bli hjemme om du er syk,
– Smittevern: Det vil bli tilviste plasser, antallsbegrensing, avstand til andre, antibac og ekstra bemanning for å passe på at det blir en trygg julehygge.

Bare å ta kontakt med oss på Harbitz Torg sin messenger på Facebook om dere har noe spørsmål ifm juleverkstedet på lørdag. 

God førjulstid, 
Fra Harbitz Torg  

Du vil kanskje også lese