Leiligheter med livskvalitet

Har du tenkt på hvordan du vil bo når du blir eldre, men fortsatt har en aktiv livsstil? Det har vi på PiiR. Hos oss finner du serviceleiligheter med felleskap, trygghet og en nabovert som hjelper deg i hverdagen. Vi kaller det «fra å bo til å leve».

PRØVEBO EN LEILIGHET

Da Laila Olsen hørte om PiiR på Harbitz Torg, ble hun nysgjerrig på denne nyskapende måten å tilby boliger for godt voksne. Basseng, servicetilbud, nabovert og fellesfunksjoner hørtes lovende ut, men skulle hun tørre?

Det å flytte er en stor, vanskelig og tidkrevende prosess. Var dette det riktige valget for henne? Ville hun trives?
Tvilen ble feid til side da hun fikk muligheten til å prøvebo en PiiR- leilighet i en måned.

– Jeg VISSTE at jeg ville komme tilbake, stråler Laila.

LEVER OPP TIL FORVENTNINGENE

«Jeg syntes det hørtes dyrt ut i starten, men endret mening da jeg flyttet inn og opplevde kvalitetene på PiiR, sier Laila Olsen som prøvebodde en måned før hun valgte å flytte inn.
– Kvaliteten på stedet, leiligheten, fellesskapet og aktivitetsprogrammet gjør livet godt å leve!»

Laila (86)

FELLESSKAP OG AKTIVITETER

Beboerne våre forteller at de opplever økt livskvalitet etter at de har flyttet inn, forteller nabovert Christine Moy (43).
Vi møter henne i det hun er i ferd med å sette sommerblomster på bordet i den store og lyse toppleiligheten som alle beboerne deler. Fra kjøkkenet kjennes duften av hjemmelaget bjørnebærpai som står i ovnen.

– I dag feirer vi bursdagen til Åse som bor her. Det er bare én av mange hyggelige samlinger på programmet vårt denne uken. Vi skal både på tur til Hovedøya og inviterer til Italiensk Aften med middag, forteller hun. Hver uke deles et rikholdig program på informasjonstavlen i heisen. Beboerne i de to leilighetskompleksene velger selv om de ønsker å delta.

Vi ser at fellesskapet på PiiR har vokst utover det vi trodde var mulig, også på tvers av generasjoner, sier Christine. Den eldste beboeren på PiiR er 96 år. Den yngste har akkurat fylt ni måneder.

LØSNING PÅ FREMTIDENS BOUTFORDRING

Om få år vil snittalderen i befolkningen øke. Vi lever stadig lengre og beholder god helse. Flere opplever ensomhet. Som et svar på disse utfordringene har Møller Eiendom utviklet PiiR- leilighetene.

Med sin høye standard, moderne servicetilbud og flotte fellesfasiliteter er målet å gi beboerne økt livskvalitet og et hjem for livet. De 62 leilighetene deler en felles leilighet og en gjesteleilighet som kan leies ved behov. Materialer, farger, lys og innredning er nøye gjennomtenkt. Tar du heisen ned i første etasje, finner du alle butikker og tjenester du trenger i hverdagen, blant annet enn av Oslos mest velassorterte Coop Mega-butikker, frisør, fysioterapeut, café med bakeri og restauranter. Tilgang til et eksklusivt treningssenter og basseng med SPA- område er inkludert i leien.

TRYGGHET OG FELLESSKAP

Det beste med å bo her er at man alltid har noen å ta kontakt med. Naboverten og studentene er stort sett alltid tilgjengelige.Det er også trygt og godt å vite at studentene som jobber her bor i byggene sammen med oss, sier beboerne.

Et av tilbudene som settes stor pris på er det flotte bassenganlegget i første etasje, og at man kan trene når man ønsker på det flotte treningsstudioet The Riot.

En av de flittigste brukerne av tredemøllen er Bertrand Sandvig (95) som har bodd på PiiR i to år. – Jeg har stor glede av treningssenteret og aktivitetene her på PiiR. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle kose meg slik og få det så fint i min alder, ler han.

PÅ TVERS AV GENERASJONER

Er man pensjonist på PiiR finnes det flere tilbud på dagtid.
-Det bor også flere barnefamilier her som vi skaper hyggelige sammenkomster for, senest i forrige uke med grillfest på takterrassen.

Den franske familien Jacqout har flyttet til PiiR sammen med deres to døtre på to og ni år.
– Aktivitetene har gjort at vi raskt har blitt kjent med naboene. Selv om vi bor i en storby som Oslo, har vi fremdeles følelsen å bo i en liten by i Frankrike, forteller Laeticia (39).

– Flere har begynt å omtale naboene sine som «PiiR-familien», noe som viser at vi har lykkes med å skape miljøet vi ønsket oss.
PiiR gjør virkelig at man går fra å bo til å leve. Vi passer for alle uansett alder, avslutter naboverten.

PiiR-FAMILIEN

–Det som skiller PiiR fra andre bokonsepter er at vi ivaretar beboerne på en helt unik måte, forteller konsept og digitaliseringsdirektør Mette Arntzen Bjerke i Møller Eiendom.

HVEM PASSER PiiR FOR?

PiiR PASSER FOR ALLE som vil ha mindre ansvar med hus eller leilighet,for de som vil ha en enklere hverdag og de som ønsker fellesskap med andre.

BASSENG OG TRENING INKLUDERT

Som beboer på PiiR får du tilgang til det eksklusive treningsarealet til The Riot, og bassengområdet med boblebad, infrarød badstue og finsk sauna.

Les mer her:

Du vil kanskje også lese