LOKAL har valgt sesongens beste råvarer og komponert forslag til 2 forskjellige matkasser som du kan lage på ditt eget kjøkken eller ta med deg på hytta i påsken. Kokkene på LOKAL har gjort nesten hele jobben for deg så du kan bruke mer tid foran peisen eller på tur! Merk: Ring de gjerne på 21 45 62 00 hvis det er ønskelig med et personlig tilpasset innhold etter dine ønsker!
LOKAL HELG
KR 895.00
Forrett: Elgtartar fra Kistefos Viltkjøtt med små rug-krutonger, microgreens fra Tåsen, syltet løk og pepperrotrømme eller Stillehavsøsters fra Arnevik Gård.
Hovedrett: Reinsdyrfilet fra Kistefos Viltkjøtt med rosenkål, pastinakk og salvie- og tindvedsjy. LOKALs ferdiglagde fløtegratinerte poteter eller villkveitefilet med stekte jordskokker, salsa verde og rotgrønnsaker fra Hasle Gård. Steinsopp risotto fra Gli Aironi.
Dessert: 1 eske Summerbird Amber Miniature eller sitron- og vanilje konfektkake.
Beregnet til 2 personer. Bestill innen kl.15 dagen før ønsket hentedato. Les mer om innholdet her
LOKAL PÅ HYTTA HELE HELGEN!
KR 2,500.00
Luksus å komme frem på hytta med alt du trenger til helgens måltider. Vintermeny: pizza fredag kveld ved ankomst. Start lørdag kveld med crostini med skreiperler til forrett etterfulgt av beouf bourguignon med mandelpotetstappe. Konfekt til dessert og deilig frokost søndag morgen!
Beregnet til 2 personer. Les mer om innholdet her
RIKTIG GOD PÅSKE!