LOKALS MATKASSER TIL FJELLS I PÅSKEN

LOKAL har valgt sesongens beste råvarer og komponert forslag til 2 forskjellige matkasser som du kan lage på ditt eget kjøkken eller ta med deg på hytta i påsken. Kokkene på LOKAL har gjort nesten hele jobben for deg så du kan bruke mer tid foran peisen eller på tur! Merk: Ring de gjerne på 21 45 62 00 hvis det er ønskelig med et personlig tilpasset innhold etter dine ønsker!

LOKAL HELG

KR 895.00

Forrett: Elgtartar fra Kistefos Viltkjøtt med små rug-krutonger, microgreens fra Tåsen, syltet løk og pepperrotrømme eller Stillehavsøsters fra Arnevik Gård.

Hovedrett: Reinsdyrfilet fra Kistefos Viltkjøtt med rosenkål, pastinakk og salvie- og tindvedsjy. LOKALs ferdiglagde fløtegratinerte poteter eller villkveitefilet med stekte jordskokker, salsa verde og rotgrønnsaker fra Hasle Gård. Steinsopp risotto fra Gli Aironi.

Dessert: 1 eske Summerbird Amber Miniature eller sitron- og vanilje konfektkake.

Beregnet til 2 personer. Bestill innen kl.15 dagen før ønsket hentedato. Les mer om innholdet her

LOKAL PÅ HYTTA HELE HELGEN!

KR 2,500.00

Luksus å komme frem på hytta med alt du trenger til helgens måltider. Vintermeny: pizza fredag kveld ved ankomst. Start lørdag kveld med crostini med skreiperler til forrett etterfulgt av beouf bourguignon med mandelpotetstappe. Konfekt til dessert og deilig frokost søndag morgen!

Beregnet til 2 personer. Les mer om innholdet her

RIKTIG GOD PÅSKE!

Du vil kanskje også lese