Perfeksjon til fingerspissene

«Negledesign er et håndverk som krever mye arbeid, tålmodighet, kunnskap, praktisk øvelse og ikke minst presisjon. Personlig synes jeg at en pen manikyr og velstelte negler fremhever det feminine på en elegant måte. Det viktigste i min jobb er å se kundens behov og tilpasse utifra personlighet, stil og farger. Jeg elsker den kreative delen av jobben min – det å kunne skape noe nytt og unikt for hver enkelt.» Arilda Hizmo, negledesigner

Vi er stolte over å presentere vårt nyeste tilbud på Harbitz Torg: Arilda Nails & More hos Blade Studio og tok turen innom for å bli bedre kjent og for å prøve noe nytt – nemlig gelénegler med shellac.

Mens Arilda ser på mine litt slitte og bitte negler for å gi meg råd om hvilken behandling jeg burde ha forteller hun om sin bakgrunn.

Hun kommer fra den greske øya Korfu, og har jobbet med negler og negledesign i 7 år, både i Athen, England og Nederland. Hun er utdannet estetisk tekniker og gjennom de siste årene har hun gjennomført kurs og eksamener i flere avanserte teknikker for å kunne tilby de beste behandlingene til sine kunder. I tillegg har hun flere diplomer og sertifikater fra hudpleie, massasje og voksing.

Negledesigneren sier jeg har ganske sterke negler men siden de er i forskjellige lengder og har fått svært lite pleie anbefaler hun meg gelénegler med shellac. Hun jobber med gelé, akryl og shellac, noe som har blitt veldig populært. Dagens lakk har lang holdbarhet, og man kan forsterke neglene samtidig som de ser naturlige og pene ut.

Hva er forskjellen på gelé- og akrylnegler?

Felles for begge er at du enten kan få forlengelse av neglene, eller en forsterkning av din naturlige negl, men den største forskjellen er produktet som blir brukt. Akrylnegler er harde og robuste og herdes når de er i kontakt med luft. Gir en ensfarget, naturlig base, perfekt for neglelakk og design.  Gelénegler er mer fleksible og mykere og herdes i en UV-lampe i løpet av kort tid. Gir et naturlig resultat med skinnende negler i ønsket fasong og lengde.

Etter litt tid har jeg fått nye vakre negler og valgte en mørk rosa shellac. Avslutningsvis vil Arilda vise og fortelle meg litt om neglkunst. Hun har mange akrylnegler med dekorative mønstre som er malt eller skulpturert på. Her kan man bruke sjablonger, juveler og klistremerker med mere.

På mine nye vakre negler avslutter hun med litt gullglitter som hun forsiktig maler på og lager mønster og et hjerte. Ingen tvil om at dette er et yrke som krever kreativitet og presisjon. Jeg er veldig fornøyd og etter en uke er de like fine.

Følg Arilda på facebook her eller instagram: arilda_nails_and_more

For timebestilling: 966 89 131

Åpningstider: tirsdag t.o.m lørdag fra 10.00 – 18.00

Du vil kanskje også lese