TORGET ÅPNER 5. MARS

Livet på gateplan vil inneholde hverdagslige løsninger som dagligvarebutikk og apotek og en rekke nødvendige servicetilbud som både er fristende og nyttige. Coop Mega og Apotek 1 er de første butikkene som åpner dørene, allerede 5. mars kl 12.00

En times gratis parkering

Langs Harbitzallèen i retning Olsens Enke vil det komme flere forretninger som sammen med reetablering av alleen vil bidra til å skape et hyggelig gatemiljø. Under boligene nærmest Laboratoriebygget ligger et romslig parkeringshus med plasser der kunder hos Coop Mega får inntil en times gratis parkering.

Svømmekurs og frisør

I handelstorget over, finner du frisør, barberer, nabostuen der beboerne på PiiR kan møtes og få hjelp av naboverten, og arealene som etterhvert åpner for trening, svømming og velværebehandliger.
Selve bassenget er 12,5 meter langt, med et motstrømsanlegg. Det vil være tilgjengelig for nabolaget gjennom kurs og treningstimer i regi av Svømmeakademiet.

Laboratoriet

Det verneverdige Laboratoriebygget blir midtpunkt og historiebærer på det store nye torget, og åpner for publikum i mai. Om du planlegger bryllup, barnedåp eller den store sommerfesten, er det definitivt verdt å sjekke ut lokalene i toppetasjen her.

Skøytebane og uteservering

Mot Hoffsveienetableres en vestvendt plass med gode solforhold. Her vil det være en liten skøytebane om vinteren, og om sommeren er dette en perfekt uteplass for å nyte serveringstilbudet både fra caféen i første etasje i Laboratoriet. Restuaranten i foten av kontorbygget som åpner i august, og vil tilby middelhavsinspirerte retter i et unikt lokale med store vinduer ut mot plassen og en hyggelig mezzanin oppunder taket.
Inne i resepsjonsområdet av kontorbygget åpner det også en kaffebar som vil bli tilgjengelig for nabolaget.

Barnehage med fem avdelinger

Harbitz Aktivitetsbarnehage vil ha fem avdelinger, og har allerede åpnet for opptakssøknader. Barnehagen har lyse og luftige rom innendørs, flotte utearealer og et stort klatrestativ som kommer til å være i flittig bruk både i barnehagens åpningstid og som lekeplass for alle de minste beboerne i området når barnehagetiden er over.

Du vil kanskje også lese