Coop Mega åpner 5. mars

Klokken 12.00 åpner dørene til 1400 kvadratmeter med matglede på Harbitz Torg. Coop Mega byr på gratis kaffe og kake til alle kunder hele dagen.

Velkommen til åpningsfest!
Du har sikkert sett det hektiske arbeidet som har pågått de siste månedene fra utsiden. Alle håndverkerne som har vært i sving for å bli ferdige til åpning, alt støv og støy fra en enorm byggeplass som bare om kort tid skal stå klar til å ta i mot kunder, beboere og ansatte i kontorbygget.

Kjøledisker på rekke og rad
I underetasjen til handelstorget i Harbitzalléen har butikksjef Birgitte Myhr Ingvaldsen og teamet hennes jobbet dag og natt de siste ukene med alt som må være klart til innspurten. Det er trillet inn 44 meter med frysedisker, 380 meter kjøl og 240 meter med tørrvarer.
Ostedisken på nesten fire meter er montert, bakeriet flislagt med brede metrofliser, salatbaren ble fraktet inn med kranbil, og nå kommer varene. 12.000 ulike varer skal inn i alle hyllemeterne. Selv om de fleste av oss bare har rundt hundre basisvarer som havner i handlekurven av gammel vane.
For Birgitte etterstreber å være butikken som har alt for ALLE.

Strekker seg langt
– Min visjon er at vi skal eie sesongene. Vi skal behandle dem som om vi behandler våre egne gjester når vi er hjemme.

«Kundene skal oppleve matglede i vår butikk, og de skal føle seg velkommen.»

BUTIKKSJEF BIRGITTE

Det vi ikke har, skal vi strekke oss langt for å få tak i. Enten det er eksotisk, norsk, gamle tradisjoner eller noe nytt som man har fått da man var på ferie.
Vi skal sørge for ferske råvarer, unike smaker og håndplukkede medarbeidere som skal gjøre handleopplevelsen til det lille ekstra, sier Birgitte.

Du vil kanskje også lese