Lokalt plantekurs for hageglade

Hvordan får du balkongen din til å bli en blomstrende oase? Trenger du tips om å plante i krukker og kasser? Nå arrangerer vi plantekurs torsdag 17. juni på Harbitz Torg. Meld deg på i dag!

NÅR: Torsdag 17. juni kl. 17.30 – 19.30

VARIGHET: 2 timer

HVOR: Utenfor Harbitz Blomster (bak LOKAL). Adresse: Harbitzalléen 19. Ved regn flytter vi inn på torget

PRIS: 100,- (inkluderer alt til kurset samt et lite hjemme-KIT og en bønneplante).

Kurset har en verdi på kr 750,- per person, Møller Eiendom sponser 500,- kroner av deltageravgiften som et nabolagstiltak. Alle kursdeltakere får 15% rabatt på alle hageredskaper hos Harbitz Blomster

MELD DEG PÅ HER:
https://bit.ly/3cDOUNt

Antall plasser: 20 (vi følger dagens covid restriksjoner og vil sette opp bord med avstand til hver deltaker)

OM KURSET

Er du interessert i planter og blomster? Kanskje bor du i leilighet med begrenset plass, eller har en stor hage som trenger et friskt påfyll. På dette kurset får du konkrete tips om hvordan du kan utnytte den plassen du har! Du vil få se eksempler på hvordan du kan tilrettelegge til tross for begrenset med plass. Du vil lære om og gjennomføre sommersåing, vanning og gjenbruk og hvordan du kan dyrke og plante i balkongkasser og krukker. Kursansvarlig Kristine Tveit er en av ildsjelene og pådriver av «Mellomrommet», et prosjekt for urbant landbruk på Stovner. Mellomrommet mottok Oslo kommunes pris for hage og grøntanlegg i 2019. Kristine bor i leilighet og har mye erfaring med dyrking av blomster og spiselige vekster. Hun har også balkonghage og gir nyttige tips også om det.

Kurset er et samarbeid mellom Harbitz Blomster og Bykyben (Oslos senter for byøkologi) som er opptatt av lokalprodusert og kortreiste varer, og har brenner for å tilrettelegge for lokale møteplasser og gode nabolag.

INNHOLD:

  • Smarte løsninger for å utnytte den plassen du har
  • Hvordan ta vare på dine planter og blomster
  • Hvordan følge anvisningen på frøpakker og planter
  • Vanning og ferievanning
  • Såing av blomsterfrø, grønnsaksfrø med mere

Du vil kanskje også lese