Sommerfest på Coop Mega Harbitz Torg

Fredag 21. juni fra kl 12-16 inviteres alle kunder til GRATIS marsipankake og kaffe i butikken.

– Det blir nesten som en nyåpning, sier Elena Simeonova.
For samtidig som Coop Mega på Møllhausen måtte stenge dørene har hun overtatt rollen som butikksjef for Harbitz Torg. Flere av de ansatte fra Møllhausen med lengst fartstid har begynt i butikken hennes, og Elena håper stamkundene vil følge med.

Gode tilbud og smaksprøver
– Nå gjør vi alt vi kan for å fortsette å være best på service og å bli den råeste butikken i nærområdet, sier hun. Og for å ønske alle velkommen inviteres gamle og nye kunder på kake og kaffe inne i butikken fredag 21. juni fra kl 12.00 – 16.00.
Elena frister også med ekstra gode tilbud og mye smaksprøver denne dagen.
– Vi har biffweekend og osteuke med store rabatter. Jeg håper at alle som har pleid å handle på Coop Mega Møllhausen og i andre butikker i nærområdet kommer innom oss og prøver den fantastiske ferskvaredisken vi har. Og får hilst på den flinke staben, sier hun.

Best på kundeservice
For det er ikke en hvilken som helst stab hun har med seg på laget. For fjerde året på rad har Coop Mega Harbitz Torg vunnet prisen for best kundeservice i Coop Øst.
Det skinner gjennom at Elena er svært stolt av de ansatte, som har utmerket seg ved å være hyggelige, serviceinnstilte og med et faglig høyt nivå.
– Jeg gleder meg til å vise frem butikken, til å hilse på og bli kjent. Velkommen til oss, sier Elena.

Elena og staben på Coop Mega Harbitz Torg inviterer til Biffweekend og mange smaksprøver i butikken.

Ostedisken byr på mange fristelser til veldig gode priser denne helgen.

Du vil kanskje også lese