Laboratoriet

Teamet bak Laboratoriet har tidligere vært med på å bygge opp noen av Oslos mest populære utesteder, som Oslo Camping, Youngs, Kulturhuset, Prindsens Hage og Dubliner.

– Målet vårt er å skal skape den beste møteplassen utenfor Oslo sentrum. Den viktigste funksjonen et slikt nabolagssted har, er å bringe folk sammen. Vi skaper en ramme og atmosfære for møter mellom ven­ner, og folk som ikke allerede kjenner hve­randre. Laboratoriet skal være et sted hvor forskjellige folk og impulser bringes sammen, og skaper ste­dets særegne atmosfære. Vi ønsker å sørge for at alle føler seg velkom­men, om det er for å ta en kaffe, ha et uformelt møte, treffes for å se en fotballlkamp, eller finne på noe med familien.

I første etasje har vi café og restaurant, med take away.
I byggets andre etasje er det en avdeling for sport og spill, med shuffleboard, bardisk og TV-skjermer. Her kan du også sette deg inn i vår «bibliotekavdeling» der vi kan lukke av møterom på dagtid.

I tredje etasje finner du selskapslokaler som kan bookes til forskjellige arrangementer. Det egner seg like godt til livets store anledninger som bryllup, bursdag og barnedåp, som til boklansering, seminarer og fo­redrag.

Vi tilpasser menyen til større og mindre selskaper, og har som mål å være hele nabolagets storstue.

Skal du ha et arrangement?
Send din bookingforespørsel til booking@labskoyen.no

Åpningstider:

Restauranten:
Mandag-fredag: 11:00-22:00 (kjøkken 21:00)
Lørdag: 13:00-21:00 (kjøkken 20:00)
Søndag: 13:00-19:00 (kjøkken 19:00)
(Uteservering: kun drop-in)

Puben:
Tirsdag-onsdag: 16:00-23:00
Torsdag-lørdag: 16:00-00:00
Søndag-mandag: stengt

Kontakt oss:

Telefon: 919 22 715
Epost: booking@labskoyen.no

Besøk hjemmeside

Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Du vil kanskje også lese