Laboratoriet blir kulturhus

I 1920 ble Apothekernes Laboratorium etablert på Skøyen. Hundre år etter at fabrikken ble bygget, gjenoppstår det verneverdige laboratoriebygget som kulturhus, utested og møteplass.

– Er det noe Skøyen har manglet, så er det en skikkelig pub! Sitatet kommer fra en av mange engasjerte facebookvenner som lurer på hvilke tilbud som etterhvert dukker opp på det nyetablerte torget.

Og pub skal det bli! I andre etasje på det verneverdige laboratoriebygget kommer bardisk, shuffleboards og fotballskjermer på plass. Lurer du på hvor du skal avtale å møte naboen for en pils, så er svaret her.

Det kuleste utestedet utenfor Oslo sentrum

I tillegg til pub og bibliotek i andre etasjen blir det restaurant og café med stor og solrik uteservering ut på gateplan. Og i tredeetasje er det mulig å leie lokaler til arrangementer både privat og for næringslivet. De store, luftige lokalene egner seg like godt til de livets store anledninger som bryllup, bursdag og barnedåp, som seminarer og foredrag.
Det er teamet fra Trøbbelskyter som også står bak utelivskonsepter som Kulturhuset, Oslo Camping, Youngs og Dubliner som blir motoren bak Laboratoriet på Harbitz Torg.
– Vi skal lage det kuleste utestedet utenfor Oslo sentrum, proklamerer gründer Runar Eggesvik.

Er du interessert i å leie lokaler i 3. etasje på Laboratoriet?
Forespørsler om booking kan rettes til booking@labskoyen.no.

Du vil kanskje også lese