Miljøriktig kontorbygg

Nærmest Hoff stasjon bygges det et stort og fleksibelt kontorbygg i høy miljøklasse, slik man kan forvente av dagens planleggere. Her vil 1500 arbeidsplasser gi både liv og røre til Harbitz torg.

Den åpne grunnetasjen vil inneholde et møtesenter, stor kantine og bemannet resepsjon, til glede for alle leietakere. Det store atriet åpner bygget og gir god oversikt. Oppover i etasjene blir det lyse og ledige kontorer, både for noen store leietakere og for områder satt av til såkalt co-working eller kontorhotell.

Store bygg gir store fordeler, blant annet fordi man er mange til å dele på godene; sykkelparkering med vaskestasjon, fast oppsett for Hyre bildeling (https://www.hyre.no), treningsfasiliteter og kort vei til barnehagen. Alt ligger til rette for en populær arbeidsplass.

Kantiner som ikke lenger er som vanlige kantiner. Vi har signert en driftsavtale med De 3 stuer (http://de3stuer.no) om å drive våre serveringssteder. Det gir stor fleksibilitet både når det gjelder når og hvor serveringen skal finne sted, og det medfører også at arealene vil kunne sambrukes utenom lunsjtid.

Etasjeflatene varierer fra ca 4.000 m2 BTA til ca 1 500 m2 i toppetasjene. Kontoretasjene kan ved enkle grep deles inn i mindre leieforhold med god adkomst. Alle løsninger med meget god adkomst til leiearealene enten med heis eller trapp. Dette gir bygget stor fleksibilitet og generalitet i mulige utleiearealer som gir unike muligheter for store og mellomstore organisasjoner.

Er du interessert i mer informasjon om kontorer på Harbitz Torg kan du kontakte Ole Christian Iversen i Akershus Eiendom

NYTTIG / FAKTA
• BREEAM-NOR Excellent
• Ferdigstillelse 2019/2020
• ca 30.000 kvm BTA på 10 etasjer
• Fleksibelt og effektivt

UTLEIE VED AKERSHUS EIENDOM
Ole Christian Iversen
M: oci@akershuseiendom.no

Du vil kanskje også lese