R. Bergersen lager dørhåndtak på bestilling!

Ikke bare får du kjøpt flotte dørhåndtak til hjemmet eller hytta, R. Bergersen på Harbtiz Torg lager også dørhåndtak på bestilling! Her er noen ting du bør tenke på før du bestiller dørhåndtak:

Hvilket dørhåndtak bør jeg velge?

Når du velger dørhåndtak må du velge ut ifra form, kvalitet, stil og pris. Et dørhåndtak skal matche døren og stilen generelt i boligen, vil du ha et klassisk eller moderne dørhåndtak? Det burde ha et godt design og kvalitet så det varer i mange år.

Hva kjennetegner et kvalitetsdørhåndtak fremfor en rimeligere variant?

Dette kjennetegnes aller mest i materiale og støpeform, er dørhåndtaket helstøpt i for eksempel messing vil dette sørge for at håndtaket blir solid og holder i veldig mange år, mens man kan lage rimeligere dørhåndtak i billigere materialer som for eksempel zamak eller sink som settes sammen av flere deler, dette burde gi et positivt utslag på pris, men gir kortere levetid på dørhåndtaket.

R. Bergersen lager spesialdesignede dørhåndtak. Ta kontakt med R. Bergersen på tlf. 22 04 07 50 for tilbud, eller ta turen innom dem på Harbitz Torg!

Bytte dørhåndtak på gamle tredører, hva bør jeg tenke på?

Et gjentagende problem på eldre tredører, eksempelvis før 1972 er at det ikke er særlig med feste igjen i døren, i disse tilfellene anbefaler vi å gå over til dørhåndtak med langskilt. Er du usikker, ta kontakt med R. Bergersen på tlf. 22 04 07 50. 

Matchende interiør til ditt håndtak!

Og visste du at du kan få ytterdørshåndtak, lås, langskilt, dørskilt og ringeklokke i en og samme fargeoverflate?  Som totalleverandør av interiørbeslag og sikkerhetsløsninger har R. Bergersen et helt fantastisk utvalg. Jeg tror du vil bli overrasket over alt som finnes i denne flotte butikken de har her på Harbitz Torg!

Du vil kanskje også lese