Smart bildeling med Hyre

Hyre er en bildelingstjenste med over 500 biler i Oslo, hvor alle kan leies og låses opp med en app på mobilen. På Harbitz Torg er det nå plassert ut fem biler på reserverte plasser i parkeringskjelleren som blir tilgjengelig for alle å leie.

Hyre sin ambisjon er at ingen trenger å eie egen bil i byen og et en Hyre-bil aldri er mer enn 5 minutter unna. Når Harbitz Torg åpner dørene 5. mars lanserer Hyre bildelingstilbudet sitt som blir tilgjengelig både for naboer , beboere og næring. Du finner bilene i garasjeanleggets plan U1, første innkjøring til høyre.

– Med delte biler i garasjen og i umiddelbar nærhet er vi overbevist om at vi kan levere et enklere, rimeligere og mer fleksibelt bilhold for de som ikke har behov for bil hver eneste dag. Med Hyre har du alltid tilgang på bil, i alle størrelser, enten du skal på IKEA, på hytta eller besøke bestemor i Drammen, poengterer Nils Petter Nordbø, daglig leder i Hyre.

Du kan leie bilene allerede i dag, og alt du trenger gjøre er å laste ned appen fra App Store eller Google Play

Løser parkeringsutforndringer

For Møller Eiendom handler mobilitet om å løse bilutfordringene i nye prosjekter, både bolig og kontorbygg.

– Vi har etablert en stor parkeringskjeller under hele prosjektet på Harbitz Torg, godt med parkering for boligdelen. Og litt mindre parkering enn det som er ønskelig for leietakerne, det er en kjent problemstilling. Bytteforholdet i Oslo i dag, er at du får bygge høyt og tett ved kollektivknutepunktene, men du får lite parkering. Derimot er behovet for å kjøre bil der allikevel for veldig mange. Hvordan løser vi det? Jo, med Hyre, som vi er veldig fornøyd med å ha med i dette prosjektet, og som representerer fremtiden der, fremhever Pål Bøe, markedsdirektør i Møller Eiendom.

Du vil kanskje også lese