Tre typer innepotter for høstens planter

Innepotter er ikke bare praktiske, de er også et kunstnerisk element som kan forvandle ethvert rom til et grønt paradis.

Eksperimenter med ulike pottematerialer for å skape kontraster i hjemmet. Her er 3 ulike innepotter fra Harbitz Blomster som gir et estetisk løft til hjemmet ditt!

 Hva med noen «The Hoff» potter fra Bergs Potter?  En serie fra designeren Anne Hoff som kombinerer det originale terrakottamateriale slik at plantene puster, samtidig som pottene har et kult design med glasserte underskåler. Dette er også en praktisk serie ettersom pottene er designet slik at de kan «stackes» eller stables oppå hverandre.

 Simona – ‘La Petite Française’ Simon, en romantisk parisisk pott som vi forestiller oss har dukket opp i utallige franske hjem siden toppen av populariteten i 1820- 1860-årene. 

Københavner aka Castle Pot. Rålekker krukke som fåes med kraftig glasur, men også i naturlig terrakotta. Den gjør seg fint i vinduskarmen eller som dekor i hjemmet. Designet kommer fra en krukke som ble laget på det kongelige slott i Danmark rundt 1850 tallet.

Alle pottene får du tak i hos Harbitz Blomster på Harbitz Torg! Og husk- Harbitz Blomster har søndagsåpent fra 12:00-17:00!

Du vil kanskje også lese