Björg Thorhallsdottir stiller ut i galleriet

I februar har Harbitz Torg Pop-up galleri gleden av å presentere Björg Thorhallsdottir – en av landets mest folkekjære kunstnere. I bildene sine formidler hun hverdagsfilosofi om livet, lykken, sorgen og kjærligheten.

Ønsker du å kjøpe et bilde fra utstillingen, eller har du spørsmål?
Kontakt oss: galleri@harbitztorg.no

«Jeg brenner for at mennesker skal våge å leve det livet de egentlig drømmer om. Dette går igjen i det jeg ønsker å formidle i ord og bilder»

Den allsidige kunstneren har illustrert mange bøker og tidsskrifter, og gitt ut flere egne bøker på blant annet Gyldendal, Pitch og Aschehoug Forlag. Hun er en anerkjent foredragsholder, og er aktuell med podcasten Kjærlighetsmønster.

Bjørgs univers

Fargene er særegne og en viktig del av Björgs kunst. Bildene kommer ofte med tekst og talende titler, og det er alltid en tanke bak.

Jeg formidler gjerne budskap som jeg selv har hatt behov for i livets ulike faser. Og jeg skjønte en dag at det var jeg selv som formet livet mitt. At tankene mine ble til ord, som igjen ble til handlinger. Og at summen av dette ble mitt liv! Følelser er universelle, og livene våre er ofte like. Så kanskje kan du kjenne deg igjen i bildene og ordene mine, sier kunstneren som har atelier på Sjøholmen Kunst og Kulturshus i Bærum, vegg i vegg med hennes galleri og gavebutikk Lykkehaven.

I februar finner du et utvalg av bildene hennes og flere koselige gaveprodukter på handels­torget hos oss.

Velkommen innom!

Prisliste:

Champagnegudinnen/Livsnyterinnen
Kr 4.300,-

Du får hjertet mitt til å blomstre
Kr 1.900,-

Elsket uansett
Kr 2.500,-

Fargen på hjertet ditt
Kr 2.900,-

Forelsket
Kr 2.900,-

Froskenes Prins
Kr 6.800,-

Gledesbudskap
Kr 3.400,-

Jo dypere sorg
Kr 1.900,-

Nei til kjærlighetssorg
Kr 2.500,-

Nettdating
Kr 2.800,-

Nøkkelen til hjertet ditt
Kr 2.600,-

Når solen skinner innvendig
Kr 3.000,-

Pusten din
Kr 2.400,-

Seed of Love
Kr 4.300,-

Skal du noen gang slanke deg
Kr 2.500,-

Sommer kommer
Kr 5.900,-

The best secret keeper
Kr 2.700,-

Øyenstenen min
Kr 1.900,-

Øynene dine. Øynene mine
Kr 2.600,-

Du vil kanskje også lese