Alt du trenger til nyttårsfeiringen

Vi på Harbitz Torg håper alle har hatt en god julefeiring og at dere nyter rolige dager med familie og venner før vi går et nytt år i møte. Kanskje nyttårsaften skal feires hjemme hos deg? Vi holder åpent i romjulen og er her hvis du trenger oss .

Ble det mye fet mat i julen eller altfor mange søte fristelser har Apotek 1 et stort utvalg av produkter som hjelper deg. I disse dager er det romjulssalg på en del varer, samt halv pris på fluorskyll, kost tilskudd, Omega 3 og et utvalg vitaminer.

Havets fristelser

Ønsker du en lettere middag i romjulen kan Coop Mega friste med lutefisk fra Værøy eller rakfisk fra Valdres. Flotte skiver av juletorsk er også å finne i ferskvaredisken, samt alt du måtte trenge av tilbehør. Spør Tatiana eller Tom Erik så hjelper de deg gjerne.

Hos Lokal bugner det av skalldyr og skjell i ferskvaredisken. Bestiller du senest i dag (tirsdag) kl.16.00 garanterer de det beste av det beste fra den norske kyst til ditt middagsbord til nyttårsaften.

Noe til kaffen

Søte men sunne fristelser finner du hos Healthy Vegan Magic. Bojana lager eksklusive kaker som er plantebasert og uten raffinert sukker og gluten, men som allikevel tilfredstiller de fleste ganer. Bestill din nyttårskake senest den 30.desember så har du et kunstverk på ditt bord, laget med 100% kjærlighet for det naturlige og det økologiske.

Prikken over i-en

Kanskje det er på tide å bytte ut røde julestjerner med hvite amaryllis og tulipaner, eller hva med noe med glitter? Harbitz Blomster har et enormt utvalg og er kreative eksperter som setter sammen akkurat det du måtte ønske til enhver anledning. Ta en tur innom og bli inspirert.

Vi på Harbitz Torg ønsker deg et riktig godt nyttår!

Du vil kanskje også lese