Afterwork

Lurer du på hva slags planer du skal legge for den første torsdagen hver måned i høst? Vi foreslår at du legger inn i kalenderen at du skal ta med gode kollegaer ut på et glass og en matbit hos et av våre serveringssteder.
Torsdag 2. september lanserer vi AFTERWORK med ekstra gode tilbud til alle dere som jobber i området.

Velkommen!Hos Alma

Hos Alma er et sted der du senker skuldrene og samtalen kan blomstre. Hvor du føler deg som hjemme, og etter hvert blir som en del av familien.
Vi ønsker at du skal føle at du kan komme til oss hver dag uten å bli lei.

Vi på Hos Alma kaller oss bevisst ikke for café eller restaurant, for i grunnen skal vi være begge deler og ingen av delene. Vårt kjøkken byr på deilige retter gjennom hele dagen.


Laboratoriet

I første etasje har vi café og restaurant, med take away.
I byggets andre etasje er det en avdeling for sport og spill, med shuffleboard, bardisk og TV-skjermer. Her kan du også sette deg inn i vår «bibliotekavdeling» der vi kan lukke av møterom på dagtid.

I tredje etasje finner du selskapslokaler som kan bookes til forskjellige arrangementer. Det egner seg like godt til livets store anledninger som bryllup, bursdag og barnedåp, som til boklansering, seminarer og fo­redrag.

Vi tilpasser menyen til større og mindre selskaper, og har som mål å være hele nabolagets storstue.

LOKAL

Økologiske grønnsaker, ferske egg, ferske pølser, spekemat, kreps og østers – alt fra lokale leverandører. Delikatessedisken og svalrommet er fylt med ferske og lokale råvarer. På butikktorget finnes et utvalg av resten av det du trenger til middagen samt et ansvarlig utvalg av oljer, eddiker og sauser. Ikke glem å sjekke ut vår egenproduserte produkter!

Vi jobber ut fra sesong og råvaretilgang – og dagens lunsj- og middagsmeny vil variere i tråd med dette. Du vil samtidig alltid finne høye smørbrød og pizza på menyen.

Du vil kanskje også lese